Ben je het plezier en overzicht binnen jouw bedrijf kwijt door:

Een overvolle en onoverzichtelijke mailbox?

E-mails die op antwoord wachten?

Een overvolle agenda met te weinig tijd voor jezelf ?

To do lijsten die steeds langer worden?

Nee moeten verkopen aan potentiële klanten?

Stagnatie in de groei van je bedrijf omdat je tijd tekort komt?

Kortom, heb je hulp nodig bij taken waar jij tegenop ziet of die tijdrovend zijn? Het werken met mij als Virtual Assistant is hierin een uitkomst.

Je bent met ondernemen begonnen omdat je een visie hebt, maar inmiddels ben je zover gegroeid dat je het grootste gedeelte van je dag bezig bent met randzaken. De groei van jouw bedrijf is natuurlijk heel fijn, maar tegelijkertijd frustreert het je en je succes begint benauwend aan te voelen. Je vraagt je af of je hier wel goed aan doet en komt in een vicieuze cirkel terecht. Je hebt geen overzicht meer. Daarnaast heb je ook geen tijd en energie meer voor de dingen die jij het liefste doet. Je werkt een schrikbarend aantal uren per week, maar je levert in op kwaliteit van je werk en het werkplezier.

Ik zorg ervoor dat jij weer kan doen waar je goed in bent: gefocust en vol energie met de inhoud van jouw bedrijf bezig zijn. Ik help je bij de praktische kant zoals structureren, overzicht creëren, plannen en ontzorgen, zodat jij tijd overhoudt voor de dingen die jij leuk vindt om te doen en die jou energie geven.  


Ik ondersteun jou graag met:

Structureren en overzicht creëren

Prioriteiten stellen

Het maken van haalbare planningen

Optimaliseren van processen binnen jouw bedrijf

Mail- en agendabeheer 

Het schrijven van nieuwsbrieven en website teksten

Het vormgeven van documenten in o.a. Canva

Bijwerken van je WordPress website

Het vormgeven en onderhouden van een online leeromgeving

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van taken waar ik jou bij kan ondersteunen. Staat wat jij zoekt er niet tussen? Neem vrijblijvend contact met mij op en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Aanbod VA Irina